Emotionele conflicten: alle situaties waarbij je even met jezelf in de knoop ligt.


Verwerken van trauma's: hierbij wordt vooral gezocht naar de oorzaak en worden er hulpmiddelen aangereikt om dit zo goed mogelijk te kunnen plaatsen en te aanvaarden. De klok kan je niet terugdraaien, maar je kijk en inzicht op dit gebeuren wel.


Angsten - faalangst: hierbij wordt gewerkt rond de oorzaak van jouw angst en het herkennen en begrijpen ervan. Er wordt gezocht naar remedies om deze angst te verminderen en geleidelijk aan te laten verdwijnen.


Relatieproblemen: we gaan op zoek naar de oorzaak, het patroon van de communicatie en de eventuele rode draad die steeds terugkomt in verschillende relaties. Er worden tips en hulpmiddelen aangereikt om een liefdevolle relatie aan te kunnen gaan. Deze sessies kunnen individueel doorgaan, maar kunnen ook met twee aangegaan worden.


Rouwverwerking: hierbij wordt er gewerkt rond het omgaan met verdriet en verlies en het plaatsen hiervan in je verdere leven.


Echtscheiding: hierbij worden vooral hulpmiddelen aangereikt voor het omgaan met... Voor volwassenen vaak met verdriet en verlies, voor kinderen vooral naar nieuwe situaties, emoties, en hoe mama en papa los zien van elkaar en hoe daarmee om te gaan zonder de betrokken partijen te kwetsen. Ook komt hier vaak de nieuwe gezinssamenstelling aan bod en de nieuwe partner van mama of papa.


Pesterijen: hierbij wordt vooral gezocht naar de oorzaak van en wordt er gewerkt rond positieve gedragsverandering in deze situaties.


Schoolziek: hierbij wordt gezocht naar de oorzaak en wordt er oplossingsgericht gewerkt. Vaak gaat dit gepaard met psychosomatische klachten en worden beide problemen aangepakt.